Elhunyt Szabadi Béla, az Orbán-Torgyán kormány államtitkára

Elhunyt Szabadi Béla, az Orbán-Torgyán kormány államtitkára

Dr. Szabadi Béla Forrás: http://szabadibela.hu

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Február elején hosszan tartó betegségben, életének 72. évében elhunyt Szabadi Béla közgazdász kandidátus, az első Orbán-kormány (1998-2002) Földművelésügyi- és Vidékfejlesztési Minisztériumának (FVM) politikai államtitkára.

Szabadi Béla az 1998-tól 2002-ig tartó ciklus kulcsszereplője, a Fidesz és az FKGP közötti koalíciós csatározások központi figurája volt, őrizetbe is vették, ám később csak kisebb súlyú cselekmények miatt ítélték el.

A család nem szerette volna, ha nagy nyilvánosságot kap a politikus halálhíre, az nem jelent meg korábban a lapokban, így a Magyar Hang is csak most, egy hónappal később értesült róla. A közgazdászt szűk család körben már el is temették.

Életút - Kirekesztett véleményem - Dr. Szabadi Béla blogja

"Ahol megvan a szándék a büntetésre, ott bizonyíték is akad" tartja a kínai közmondás, ami Jung Chang Vadhattyúk című könyvének egyik fejezetcíme. A bizonyíték persze idézőjelben értendő. A Vadhattyúk 1994-ben jelent meg magyarul, amikor már négy éve elkezdődött Magyarországon az ... Bővebben... →