„Ez a vírus mindannyiunkat megtámadhat” – Alföldi Róbert is azt kéri a lakosságtól, aki tud, maradjon otthon

„Ez a vírus mindannyiunkat megtámadhat” – Alföldi Róbert is azt kéri a lakosságtól, aki tud, maradjon otthon

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A XIII. kerületi Önkormányzat segítségül hívta díszpolgárait, hogy általuk is felhívja a lakók figyelmét: kizárólag a legszükségesebb esetekben menjenek el otthonról.

Alföldi Róbert színművész-rendező szombat reggeli videós üzenetét először Tóth József, a XIII. kerület polgármestere tette közzé Facebook-oldalán hozzátéve: „Vigyázzanak magukra, figyeljünk egymásra!”

Alföldi Róbert szerint a koronavírus-járvány terjedése nem várt helyzet elé állítja az egész magyar lakosságot, emiatt is muszáj felelősebben gondolkodnunk.

„Egyetlen hatékony védekezés a vírus ellen, hogy otthon maradunk. Különösen az idős emberek veszélyeztettek. De bárki más is. Az otthon maradással tudunk segíteni az egészségügynek, az országnak, magunknak, környezetünknek” – hívja fel a figyelmet Alföldi Róbert.

– Ez a vírus mindannyiunkat megtámadhat. (...) Ha nem vigyázunk, ha nem tartjuk be a szakemberek által előírt szabályokat, akkor nagyon-nagyon durva dolgok történhetnek – figyelmeztet a rendező, utalva a bergamói kórházban készült riportra.