Felhőket és szélfújást hozhat a szerda, de számottevő csapadék nem lesz

Felhőket és szélfújást hozhat a szerda, de számottevő csapadék nem lesz

Zivatarfelhők (Fotó: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Általában közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, majd délután északnyugat felől határozottan csökken a felhőzet, estére, késő estére a legtöbb helyen kiderül az ég szerdán – írja az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése. Mint kifejtették, számottevő csapadék nem várható, legfeljebb a nyugati határ közelében fordulhat elő itt-ott pár csepp eső. Az északias szél helyenként megélénkül. A csúcshőmérséklet 4 és 9 fok között valószínű.

Az Időkép szerint szerint szerdán nem érkezik front, a napos, nyugodt idő pozitív hatással lehet közérzetünkre, hangulatunkra. A szél napközben kissé megélénkül, mely egyeseknek fejfájást okozhat. A reggeli fagyos időben ismét felerősödhetnek a kopásos eredetű ízületi fájdalmak, nagy lesz a megfázásveszély. Nagy lesz a napi hőingás, mely miatt megterhelő nap vár a szívbetegekre, az idősekre, valamint a vérnyomás-panaszokkal élőkre. Öltözzünk melegen, rétegesen, és továbbra is erősítsük immunrendszerünket!