Feltöltötték a medencét is Orbánék hatvanpusztai birtokán

Feltöltötték a medencét is Orbánék hatvanpusztai birtokán

A hatvanpusztai birtok (Fotó: Hadházy Ákos Facebbok-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Végre kedvére pancsikolhat az Orbán család, hiszen feltöltötték vízzel az egyik medencét és az elmélkedő sétány kerti tavát is a hatvanpusztai Pusztaverszáj parkjában. Az is jól látszik, hogy a szép zöld gyep egyáltalán nem sült ki a nagy szárazságban. Ezek szerint a miniszterelnök úrnak a Brüsszellel és a meleglobbival folytatott hadakozás közben volt ideje füvet locsolni is, vagy egyszerűen az egész parkba be van építve az öntözőhálózat” – számolt be közösségi oldalán Hadházy Ákos képviselő.

Mint írta, ennek ellenére még mindig nincsen készen a hatvanpusztai kastély. „Ottjártamkor a hatalmas konyhát, éttermet és föld alatti hűtőkamrákat rejtő épületrészen serénykedett rengeteg munkás, a képeken a sok furgon és egy minidaru is kivehető”. Ironikusan megjegyzi: felháborító, hogy öt év alatt sem készült el a nagy mű, és szégyellje magát Mészáros Lőrinc (akinek a cége a kivitelező).

A független országgyűlési képviselő legutóbb áprilisban nézett rá felülről az építkezésre, akkor egy új, a korábbinál nagyobb pálmaházról posztolt. A hatvanpusztai majorság körül minden föld az Orbán és Mészáros családoké. Papíron maga a hatvanpusztai birtok Orbán Viktor édesapjáé, Orbán Győzőé.