Fertőzések miatt a gödi polgármesteri hivatal is bezár

Fertőzések miatt a gödi polgármesteri hivatal is bezár

Balogh Csaba (Fotó: Balogh Csaba Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A tegnapi napon értesültünk arról, hogy két kollégánkat is utolérte a COVID-fertőzés – közölte Facebook-oldalán Balogh Csaba, Göd polgármestere. – A jegyzővel egyeztetve úgy döntöttünk, hogy emiatt két hét home office-t rendelünk el a dolgozóknak, illetve a következő napokban le is teszteltetjük a teljes hivatali állományt.

Ezért a lakossági ügyek döntő többségét előzetes telefonos egyeztetés követően jár el a hivatal, csak a legfontosabb és sürgősebb – anyakönyvezés és a határidős hatósági – ügyeket intézik személyesen.

A polgármester a bejegyzésben felhívja a figyelmet a szabályok betartására, azaz a maszkviselésre és a sűrű kézmosásra, valamint a távolságtartásra.

Nemcsak Gödöt érte utol a járvány, keddtől a salgótarjáni polgármesteri hivatal dolgozói is bizonytalan ideig távmunkában végzik napi teendőiket. Nógrád megyében korábban Csach Gábor, Balassagyarmat fideszes polgármestere is bejelentette, hogy megfertőződött a koronavírussal, ezért október 29-től visszavonásig korlátozták az ügyfélfogadást a polgármesteri hivatalban.