Gréczy Zsolt a zaklatási ügyről: Büntetőfeljelentést teszek

Gréczy Zsolt a zaklatási ügyről: Büntetőfeljelentést teszek

Gréczy Zsolt (Fotó a politikus Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Rövid idő alatt már a harmadik ember vádolja zaklatással Gréczy Zsoltot.

A Demokratikus Koalíció országgyűlési képviselőjéről legutóbb – kedden este – egy nevét nem vállaló ismeretlen írt, egy szintén névtelen Gmail-címről. Ezt a címzettek listája alapján a teljes magyar sajtó megkapta, lapunk is.

A levélíró azt állította, hogy még május végén egy rendezvényen találkozott a politikussal, aki később a Facebookon ismerősnek jelölte, és próbálkozott nála. Az ismeretlen a leveléhez négy fotót is csatolt: ezek közül kettőn szemmel láthatóan valóban Gréczy Zsolt szerepel hiányos öltözetben, a harmadikon egy foltos alsónadrág, a negyediken pedig valakinek a meztelen hátsófele. A névtelen folytatást ígért.

A politikus az Index megkeresésére azt mondta, aljas rágalom, szemenszedett hazugság minden állítás, és ezt be is fogja bizonyítani. Ami a képeket illeti, büntetőfeljelentést tesz, és az eljárás feladata lesz majd, hogy az igazságot kiderítse.

Gyurcsány Ferenc egy szerdai háttérbeszélgetésen az Azonnali kérdésére azt mondta az üggyel kapcsolatban: a zaklatás onnantól közügy, hogy a vádak bizonyítást nyertek, ez ebben az esetben nem történt meg. Az Index feltette azt a kérdést, hogy lesz-e következménye, ha kiderül, igazak a vádak. Gyurcsány Ferenc erre úgy válaszolt: „természetesen”.

Korábban a Pesti Srácok videójában a Mi Hazánk egyik szakértője beszélt arról, hogy Gréczy Zsolt üzenetekkel bombázza, miközben ő semmire sem válaszolt. A politikus ugyanakkor azt állította, hogy volt köztük kommunikáció, és egyébként pert kezdeményez a megrágalmazása miatt.

Néhány nappal korábban pedig a Bors számolt be arról, hogy a Dolly Roll egykori zenésze, Zsoldos Gábor írt egy mára már nem elérhető posztot a Facebook-oldalán, azt állítva, hogy párját, F. Zsófiát üzenetekkel bombázza Gréczy – írta a Bors. A DK-s politikus akkor a Facebookon reagált, visszautasítva a vádakat.