Ha attól félt, hogy 2022-ben nem lesz békemenet, akkor nem kell tovább félnie. Mert lesz

Ha attól félt, hogy 2022-ben nem lesz békemenet, akkor nem kell tovább félnie. Mert lesz

Csizmadia László (Fotó: CÖF/Youtube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány szóvivője nem sokáig tartotta bizonytalanságban az embereket az új évben várható békemeneteket illetően, hiszen nem sokkal ezelőtt kitettek egy vele készült interjút a Youtube-ra, amelyben bejelentette, hogy március 15-én békemenet lesz megint.

De nem ám akármilyen békemenet, hanem kétszer akkora, mint az október 23-i volt, amikor Csizmadia László szerint 340 ezren vonultak fel. A miért kérdése tekintetében elmondta, hogy bizonyítani kell Brüsszelnek, a magyaroknak pedig erőt kell mutatni.

„Minden normalitással bíró magyar embernek arra kell törekednie, hogy a szomszédja és a szomszédjának a szomszédja is lássa, hogy mi történik Magyarországon" – mondta Csizmadia, és ezzel nehezen lehet vitatkozni. A szóvivő hátterében, mintegy szponzorfalként, szerencsejáték zrt-s, illetve magyar fejlesztési bankos zászlók díszelegnek.

A CÖF szerint az ellenfél a padlón van, Márki-Zayval „lyukra futottak", és sose találják ki, hogy ki mozgatja a szálakat. Na jó, úgyis kitalálják: Gyurcsány. Ha esetleg tartottak attól, hogy a békemenet szervezői húsba vágó kritikát fogalmaznak meg a kormánnyal szemben, akkor csalódniuk kell, mert ez ez alkalommal elmaradt. 

(via 444)

Címkék: CÖF-CÖKA, békemenet