Hadházy Ákos: A négynapos ünnep ellenére nagyon sokan jöttek – videóval

Hadházy Ákos: A négynapos ünnep ellenére nagyon sokan jöttek – videóval

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Lassan már két napja vagyunk itt – mondta a Magyar Hangnak Hadházy Ákos az MTVA Kunigunda útjai székházánál töltött második éjszakája után. A független képviselő szerint ha semmi más nem történt volna, mint ez a két nap, számára már akkor is nagyon megérte az akció.

Mint lapunk is megírta, a politikus a tervek szerint egy teljes hétig sátorozik a köztévénél, november 4-én délután pedig mindenkit a helyszínre hív, hogy blokád alá vonják az épületet. 

Hadházy a videóban megköszönte az érdeklődőknek, hogy szombaton és vasárnap is sokan jöttek, így alig akadt néhány perc, amikor le tudott ülni, hogy válaszoljon az e-mailekre. Mint hozzátette, tudja, hogy most négynapos ünnep van, ezért sokan elutaztak, mégis sokan felkeresik őt a közmédia székháza előtt, ami óriási inspirációt jelent számára és erőt ad a folytatáshoz.

Címkék: Hadházy Ákos, MTVA