Hirtelen fékezés miatt három ember meghalt egy kamion rakterében

Hirtelen fékezés miatt három ember meghalt egy kamion rakterében

(Fotó: Gerd Altmann/Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Életét vesztette az M1-es autópályán kedden három ember, aki szabálytalanul tartózkodott egy kamion rakterében. Egy baleset miatti hirtelen fékezésnél ugyanis rájuk borult a rakomány – közölte a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon.

Mint írják, kedden 14 óra körül egy nyergesvontatóból és pótkocsiból álló járműszerelvény forgalmi okok miatt hirtelen fékezett, ennek következtében a rakomány elmozdult, és ráborult a raktérben szabálytalanul tartózkodó személyekre. Az eset során három fő életét vesztette. A raktérben további három ember tartózkodott, közülük ketten megsérültek, őket kórházba vitték.

A baleset a sztráda Győr felé vezető oldalán történt Mocsa térségében, ahol több autó ütközött, amelyek kidöntötték a terelésnél elhelyezett jelzőtáblákat. Az érintett útszakaszt teljesen lezárták, a rendőrök Tatánál leterelik a forgalmat a sztrádáról. Visszatérni Komáromnál lehet az autópályára – olvasható a közleményben. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Címkék: baleset, kamion