Hrutka János kiállt a melegek jogai mellett

Hrutka János kiállt a melegek jogai mellett

Hrutka János (Fotó: Hrutka János/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hrutka Jnos 24-szeres magyar válogatott focista Grecsó Krisztián bejegyzésének idézetével foglalt állást a Facebookon a kormány melegek és egyedülállók gyermek-örökbefogadását ellehetetlenítő törvénymódosítása ellen, írja a Telex.

https://www.facebook.com/hrutkahu/posts/4201362943213138

Hrutka további megjegyzést nem fűzött a Grecsó-idézethez, de mondanivalóját ezzel is világossá tette. grecsó Krisztián tegnap közzétett bejegyzésében azt írja, hogy

"Mennyi apróra metélt gyereksors kell még, hogy világos legyen, a család az család. Hány újszülöttnek kell még csecsemőotthonok rémült magányban lesni az árnyak kegyét, egy apró érintést. Miközben gyerektelen felnőttek könyörögnek boldogságért égi istenekhez, rimánkodnak alapítványi félisteneknek, tegyeszes összekötőknek. Mennyi minisztériumi csúcsbér, belvárosi palota, szolgálati kocsi, egy pedagógus éves fizetését érő öltöny és/vagy munkaebéd kell még ahhoz, hogy belássa valaki, a perc számít, az óra, és nem a hónap, a félév, az félév."

A posztot így folytatja: "Mennyi parlagon maradt talentum, egész életre összegyűrt lélek kell még bizonyságul, hogy a család az család. Miért érdeke és kinek, hogy a melegekre kenve az egészet, inkább Olaszországba kerüljenek a gyerekek, minthogy olyan szülőjük legyen, akit az alkalmassági valamelyik akadálya közben elhagytak, és nem adott nekik az élet másik szerelmet, de csurig vannak felelősséggel és szeretettel. Kinek a zsebébe megy a meleg gyűlölettel eltakart olasz gyerekvám?

Mit kell még a melegekre kenni, hogy ne férjen rá több réteg? Kinek kell egyszer úgy a gyereke szemébe nézni, hogy végre megértse, a zsigereiben megérezze, hogy az a mindennél drágább kincs, az ő örök jövője is lehetne odavetett élet. Az ő világszép picikéje is vergődhetne a kiszolgáltatottság mocsarában, lovagolhatna az Alföldi utcai átmeneti otthon színes udvari műanyag lován napokat. Várva, mit döntenek róla olyan felnőttek, akik még sohasem látták, akiknek ő egy gyűlöletes, egyre kövérebb akta. Milyen családban nőtt fel az, és mit gondol a saját gyerekéről és édesanyjáról, aki nem érti, hogy a család az család."