Jakab Péter szerint nem egy ártatlan járókelőt tepertek földre a fórumán

Jakab Péter szerint nem egy ártatlan járókelőt tepertek földre a fórumán

Jakab Péter a házuk előtt (Fotó: Jakab Péter Facebook oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– A Fidesz-média a napokban elkezdett aggódni egy „kutyát sétáltató járókelőért”, akit a nem létező testőreim fojtófogással a földre tepertek a hajdúhadházi utcafórumomon. Mivel óránként bombáznak aggódó kérdéseikkel, gondoltam itt válaszolok – így kezdte bejegyzését Jakab Péter, a Jobbik miniszterelnök-jelöltje csütörtökön azzal kapcsolatban, hogy a kormánypárti Ripost videót közölt az esetről. A felvételen valóban az látható, földre kényszerítenek egy férfit. 

Jakab szerint az történt, hogy „a fórumomon megjelent egy fickó, akit sokan csak arról ismernek, hogy szeret lőfegyverrel mászkálni. A fórumon zaklatta a választókat, majd megrúgta a munkatársamat. Ezután a fórum lebonyolításáért felelős egyik rendezvénybiztosító tette a dolgát”. – Köszönöm neki és a rendőrségnek is, hogy utána bent tartották ezt a Fidesz-média szerinti ártatlan, „kutyát sétáltató járókelőt”. A rendbontókkal szemben így kell fellépni – írta. A politikus posztját azzal zárta, a jogi lépéseket természetesen megteszik.

Címkék: Jakab Péter, Ripost