„Jó hazafi” – Gyurcsányék is a jobbikos jelöltet támogatják Dunaújvárosban

„Jó hazafi” – Gyurcsányék is a jobbikos jelöltet támogatják Dunaújvárosban

Gyurcsány Ferenc 2021. március 7-i videójában (Forrás: Gyurcsány Ferenc Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Kálló képviselő úr az elmúlt időszakban bizonyította, hogy bírja a dunaújvárosi választópolgárok többségének a bizalmát, a parlamentben pedig azt tapasztalom, hogy tisztességesen, karakán módon, jó hazafiként szolgálja a választókerületet – így válaszolt a jobbikos Kálló Gergely parlamenti képviselő munkáját értékelve Gyurcsány Ferenc DK-elnök azzal kapcsolatban, kit fognak támogatni a térség jelöltjeként az előválasztáson hétfőn.

Mint az Alfahír beszámolt róla, a politikus ezt követően úgy folytatta mondandóját: nincs okuk arra, hogy ne támogassák őt munkája folytatásában. A lap felidézte, ezzel Kállót a Jobbik mellett már az MSZP, a Párbeszéd, a Mindenki Magyarországa Mozgalom és a DK is támogatja Fejér megye 4-es számú választókörzetében.

Kálló Gergely 2020 óta a térség képviselője, időközi választáson nyerte el a posztot, miután elődjét, a szintén jobbikos Pintér Tamást Dunaújváros polgármesterévé választották a 2019-es önkormányzati választáson.

Az ellenzéki pártvezetők, köztük Gyurcsány Ferenc is, amiatt mentek Dunaújvárosba, mert egy fideszes javaslat különleges gazdasági övezetet hozna létre a térségben. Ez ellen tiltakoztak, miután szerintük „így az összes iparűzési adóbevétel a fideszes vezetésű megyei önkormányzathoz kerülne”.