Kajakkal ütközött a villamospótló busz

Kajakkal ütközött a villamospótló busz

Képünk csak illusztráció! Pótlóbuszok a 4–6-os villamos vonalán 2021. október 6-án (Fotó: György Zsombor/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Belefúródott egy kajak a négyes-hatos villamost pótló buszba a budapesti Mechwart ligetnél – derült ki a Telex cikkéből. Az erről készült fotó megtekinthető a lap oldalán.

A körúti villamos vonalán pályakarbantartási munkálatok miatt július 13-ától közlekednek pótlóbuszok. Az első szakaszban, július 20-áig a Harminckettesek tere és az Oktogon között kellett átszállni, most viszont már a Széll Kálmán térig tart a pótlás. A szóban forgó busz a Széll Kálmán tér felé haladt. Július 25-étől augusztus 4-éig a Széll Kálmán tér és a Nyugati pályaudvar között jár majd pótlóbusz. 

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) azt írta a Telex megkeresésére: kedden délután az érintett busz egy személygépkocsi tetőcsomagtartóján lévő rakománynak ütközött. Személyi sérülés szerencsére nem történt. A BKK a Széll Kálmán téren újabb autóbuszokat állított forgalomba, a 17-es villamosokat pedig visszafordította.