Karácsony Gergely megcsodálta a róla készült tetoválást

Karácsony Gergely megcsodálta a róla készült tetoválást

Karácsony Gergely tetoválásként (Képernyőfelvétel:
Street Art Tattoo Budapest / Youtube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Karácsony Gergely is megtekintette azt a róla készült tetoválást, amelyet egy fiatal lány varratott a bokájára. Kedden kezdett terjedni a tetoválószalonban készült fotó, a főpolgármesteri látogatásról pedig előző nap egy videó is kikerült a Street Art Tattoo Tetováló Stúdió oldalára. A hírről a kormánymédia is beszámolt, igaz, némileg megzavarta őket a forrás. Arra a Klein Jácint Nándorra hivatkoztak ugyanis, aki valójában nem létező személy, a Független-objektív nevű, ellenzékkritikus szatirikus Facebook-oldal kitalált figurája. A fotót valóban megosztotta ő is az oldalán, de nyilvánvalóan nem ő a készítője.

A Street Art Tattoo hétfőn hozta nyilvánosságra, hogy egyik tulajdonosuk, Kristóf ötlete volt a tetoválás, majd a teljes portrét kollégája bokájára varrta fel. A kép fölé került ráadásul egy „daddy” felirat is. Az utóbbi időszakban vált trenddé fiatalok körében, hogy – ahogy korábban rajongói Orbánra – apuként, daddyként hivatkoznak Karácsonyra. A főpolgármestert pedig láthatóan nem túlzottan zavarja a jelenség, korábban egy csokor hasonló fotót maga is megosztott Facebook-történetként. Néhány hasonló példa a TikTokról

A tetoválószalon azt írta, a végeredményt megosztották TikTokon, majd rögtön virálissá vált, végül pedig Karácsony Gergely is reagált arra. Sőt, a főpolgármester úgy döntött, személyesen tekinti meg a tetoválást, ami végül meg is történt. „A látogatása mindenkit izgalommal töltött el, és hatalmas megtiszteltetés volt számunkra, hogy vendégül láthattuk őt” – írta a Street Art Tattoo, mely egy Karácsonnyal közös videót is megosztott.

Rákérdeztünk a fővárosi sajtónál, Karácsony Gergely mikor látogatott el a szalonba, miért döntött így, és helyesnek tartja-e, hogy egy fiatal lány az arcát tetováltassa a bokájára. Amint válaszol, frissítjük cikkünket.