Kéri a Kontrollnál

Kéri a Kontrollnál

Kéri László (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kéri kérdi címen indul műsora Kéri László politológusnak a Kontroll.hu nevű új online sajtóorgánum Youtube-csatornáján. A médiavállalkozás – amelyet Magyar Márton, Magyar Péter testvére alapított – Facebook-oldalán jelent meg a hír.

Eddig azt lehet tudni, hogy Gulyás Balázs, a Gulyáságyú Média alapítója is csatlakozik, az új lap főszerkesztője pedig Tarr Péter lesz, aki még a rendszerváltás előtt kezdte pályáját a Szabad Európa Rádió budapesti tudósítójaként, majd az MTV-nél és az RTL-nél is megfordult. A HírTV kormánytól független, de Simicska Lajostól függő korszakában a csatorna tartalomért felelős vezérigazgató-helyetteseként dolgozott. Ezután a Gattyán György érdekeltségei közé tartozó Frisshírek nevű hírportál főszerkesztője is volt.

Magyar Márton egyébként korábban a Hír TV hírszerkesztő-riportereként dolgozott, illetve a NER-közeli Indamedia alkalmazásában is állt. Azt mondja, hogy az új újság függetlenül fog működni a Tisza Párttól.