Kocsis Máté: Kabulból és Gázából érkeztek terroristák a déli határhoz

Kocsis Máté: Kabulból és Gázából érkeztek terroristák a déli határhoz

Kocsis Máté és Rétvári Bence (Kocsis Máté / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A migráció kiemelt terrorveszéllyel jár, ezt a napokban részben nyilvánossá vált titkosszolgálati jelentés mindenki számára világossá teszi – mondta a Fidesz frakcióvezetője a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában, amit az MTI szemlézett.

Kocsis Máté úgy fogalmazott: a jelentésből a nyilvánosság is megbizonyosodhat arról, hogy a helyzet súlyos, azt a migrációs gyakorlatot pedig, amit a brüsszeli vezetés folytat, sürgősen fel kell számolni, és minden eszközzel fellépni a terrorizmus ellen.

Elmondta, jelenleg terrorszervezetek szervezik a magyar-szerb határon az embercsempész-hálózatot. Megfogalmazása szerint nem túlzás, hanem „rideg valóság”, hogy déli határunknál jelen vannak a világszerte ismert terrorszervezetek képviselői, közöttük a tálib kormányzathoz sok esetben rokoni szálakkal köthető olyan személyek is, akik korábban terrorcselekményeket követtek el. – Kabulból és Gázából ide érkezett terroristák döntik el, hogy kiket, milyen áron, milyen útvonalon szállítsanak az embercsempészek – mondta. – A titkosszolgálati jelentésből az derül ki, hogy az embercsempészetből származó bevételeket merényletek, terrorcselekmények finanszírozására fordíthatják – tette hozzá.

A Fidesz frakcióvezetője többek közt arról is beszélt, hogy következő a nemzeti konzultáció migrációval kapcsolatos kérdésének megválaszolása abban segít, hogy Magyarország az emberek többségének véleményén nyugvó, világos álláspontot foglalhasson el a vitában. – Azt szeretnék világossá tenni, hogy az a migrációs politika, amit Brüsszel képvisel, tarthatatlan, és most már közvetlen veszélyt is okoz, elsősorban azoknak a honfitársainknak, akik a határainkat őrzik – mondta.

A Magyar Hang riportját a déli határról itt olvashatják.

Címkék: Kocsis Máté