Kövér László: Óriási erők fognak megmozdulni, hogy ezt a kormányt megbuktassák

Kövér László: Óriási erők fognak megmozdulni, hogy ezt a kormányt megbuktassák

Kövér László házelnök az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 16-án (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A demokratikus küzdelmet és a tisztességes választást hiányolta Kövér László, de egyelőre nem Magyarország, hanem az Egyesült Államok kapcsán. Szerinte ha Európa nem változik, szétesik. Erről Bayer Zsolt Hír TV-s műsorában, a Bayer Show-ban beszélt a Fidesz-alapító politikus, aki azt is elárulta, hogy idén megszületett első unokája.

Kövér László fideszes országgyűlési képviselő, házelnök, a Fidesz alapító tagja volt a Bayer Show vendége. A beszélgetésből az derült ki, hogy a politikus szerint nem volt tisztességes a választás az Egyesült Államokban, és Magyarországon is hasonló fejleményektől, illetve a választás külső befolyásolásától tart.

„Úgy Brüsszelből, mint a tengerentúlról óriási erők fognak megmozdulni a következő másfél évben, hogy a magyar választások eredményét kívülről, illegitim módon manipulálva a nekik megfelelő irányba vigyék (…). Látjuk, hogy ez egy háború, nehogy valaki félreértse, itt már nem demokratikus küzdelemről van szó és nem tisztességes választásokról, és nem abban az értelemben, ahogy ők azt kétségbe vonták. Hanem abban az értelemben, ahogy azt Amerikában lehetett látni. Ha ott megtörténhetett mindaz, ami megtörtént – és azt hagyjuk, hogy erre az ilyen-olyan bíróságok milyen választ adtak, mert attól a tények azok tények, a jog pedig egy másik dimenziója az életünknek –, ha azt látjuk, hogy ott lehetséges volt, akkor ne legyenek illúzióink, hogy ez itt is lehetséges lesz. Mindent, a szó szoros értelmében mindent meg még azon túl is, amit el tudunk képzelni el fognak követni annak érdekében, hogy ezt a kormányt megbuktassák (…)” – fejtette ki Kövér.

Bayer Zsolt a közelmúltbeli közvéleménykutatások eredményeiről is kérdezte Kövér Lászlót, amelyek szerint az ellenzéki pártok támogatottsága összességében már meghaladja a Fideszét. A házelnök befolyásolási szándékot gyanít az eredmények mögött, elmondása szerint az ő méréseik más mutatnak, valamint szerinte „nem közvéleménykutatásokat kell nyerni, hanem választást”

Bayer Zsolt kérdésére, hogy az Európai Unió egyben tartható-e, Kövér László azt válaszolta, hogy nem sokáig. Szerinte két lehetőség van, vagy „fellázad a normalitás az őrület ellen”, és széthullik az unió, vagy a következő politikus generáció megpróbálja a közösséget visszafordítani a jelenlegi útról. Mint kiderült, a házelnök a nemzetállamok visszaszorítását tartja őrültségnek.

Az Országgyűlés elnöke szerint globalista elit a koronavírus-járványt is arra próbálta kihasználni, hogy készüljön a világkormányzásra. A 2020-as évet politikusként szörnyűnek és kiábrándítónak tartja, magánemberként viszont nem, mivel idén született az első unokája.