Kutyája emlékére fújta le a vonatot egy 43 éves férfi Rákosrendezőnél

Kutyája emlékére fújta le a vonatot egy 43 éves férfi Rákosrendezőnél

Kutyája emlékére graffitizett (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A zuglói rendőrök elfogták, előállították és rongálás vétség miatt indítottak eljárást egy férfi ellen, aki szeretett kutyája emlékére fújt le graffitivel egy vonatot – írja honlapján a rendőrség.

A XIV. Kerületi Rendőrkapitányság rendőrei bejelentést kaptak 2023. augusztus 3-án 3 óra 59 perckor, hogy egy ismeretlen elkövető Rákosrendező vasútállomásnál épp graffitival fújja le az egyik vonatot – közölte a rendőrség.

A zuglói rendőrök néhány perc elteltével a helyszínre értek, ahol a vagonok mellett körülbelül 20 flakon szórófestéket, míg a bokrok között egy férfit találtak. A feltételezett elkövetőt előállították a kerületi rendőrkapitányságra, majd a nyomozók a 43 éves elkövetőt rongálás vétség gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Vallomásában a bűncselekmény elkövetését elismerte; elmondta, hogy szeretett kutyája emlékére fújta le graffitival a vonatot.

 

Címkék: graffiti