Lesz, ahol még a napsütést is élvezhetjük

Lesz, ahol még a napsütést is élvezhetjük

Téli napsütés (Forrás: Pixabay)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csütörtök délelőtt a keleti megyékben is megszűnnek a záporok, és csökken a felhőzet. Napközben az ország nagy részén tehát szakadozott felhőzetre számíthatunk több-kevesebb napsütéssel, elvétve záporral, hózáporral – olvasható az Országos Meteorológiai Szolgálat honlapján.

Délutántól, késő délutántól dél felől aztán megnövekszik, később meg is vastagszik a felhőzet. Az élénk északnyugati szelet időnként erős lökések kísérik.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 2 és 8 fok között valószínű.

Csütörtökön nem várható fronthatás, ám hidegebbre fordul az idő, emiatt ízületi panaszok, egyeseknél izom- és hasi görcsök jelentkezhetnek – figyelmeztet az Időkép. Emellett vérnyomás-ingadozás is előfordulhat, illetve az ország szelesebb északkeleti felén élők intenzívebb fejfájást is tapasztalhatnak. A legtöbb helyen azonban kisüt a nap, ami jó hatással lesz hangulatunkra, közérzetünkre. 

Címkék: időjárás