Magyar Péter: Felkészül a tv2, a »köz«média, a hírtv, az origo, a mandiner, a ripost, a bors

Magyar Péter: Felkészül a tv2, a »köz«média, a hírtv, az origo, a mandiner, a ripost, a bors

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Sajtó-helyreigazításra és perköltséggel együtt összesen egymillió forint megfizetésére kötelezte a Zalaegerszegi Törvényszék a Zaol.hu című zalaegerszegi lapot kiadó Mediaworksöt, mert a lapban valótlanságokat terjesztettek Magyar Péterről, amikor az ötkertes buliról írtak – tudta meg a Telex.

Magyar Péter még szerda délelőtt közölte a Facebook-oldalán, részletek említése nélkül, hogy eddig minden pert megnyertek „az ócska, hazug kormánypropaganda ellen. A megyei lapoknak (Mediaworks) például ezt a helyreigazítást kell megjelentetniük. Felkészül a tv2, a »köz«média, a hírtv, az origo, a mandiner, a ripost, a bors, stb.”

És akkor a helyreigazítás szövege: „valótlanul állítottuk és híreszteltük, hogy Magyar Péter az Ötkert nevű budapesti szórakozóhelyen perverz beszólásokkal alázta a tinilányokat, kiskorú lányoknak obszcén, sőt perverznek mondható ajánlatokat tett, és úgy beszélt kiskorú lányokkal, mint aki a lányokat valamiféle »szextárgynak« gondolja, valamint beszólásokkal alázta a kiskorú lányokat. Valótlanul állítottuk és híreszteltük továbbá, hogy Magyar Péter a nevezett budapesti belvárosi szórakozóhelyen az egyik kiskorú lány édesapját megfenyegette, hogy majd a testőrei elintézik. Valótlanul állítottuk és híreszteltük továbbá, hogy Magyar Péter a nevezett belvárosi szórakozóhelyen az egyik kiskorú lánynak azt mondta, hogy »örülj, ha szétteheted nekem a lábad«, illetve azt a kijelentést tette, hogy „szeretem a friss húst”, utalva ezzel arra, hogy kiskorú lányokkal kíván szexuális kapcsolatot létesíteni.”