Magyar Péter: A Fidesz retteg a nyílt vitáktól a valódi ellenzékkel

Magyar Péter: A Fidesz retteg a nyílt vitáktól a valódi ellenzékkel

Magyar Péter Strasbourgban (Fotó: Magyar Péter Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„A Fidesz retteg a nyílt vitáktól a valódi ellenzékkel” – így kommentálta a Tisza Párt azt a jelenséget, hogy a jelenleg zajló tusványosi fesztiválon a kormánypárti képviselők nem hívták meg vitára őket.

A Magyar Péter közösségi oldalán is megjelent bejegyzés szerint Tusványoson „félszázalékos támogatottsággal rendelkező pártok (MSZP, LMP…) politikusaival és Schiffer Andrással” ültek le vitázni a kormánypárti képviselők. – Vajon miért fél meghívni a Fidesz a minden harmadik magyar választó által támogatott TISZA Párt vezetőjeként egy nyílt vitára bármelyik közpénzből finanszírozott táborába (Tusványos, MCC Feszt, Tranzit…). Vajon miért játssza el a vitát a Patyomkin ellenzék a Fidesszel? – írta a párt a közleményében, majd kilátásba helyezte, hogy szeptembertől új világ jön.

Mint ismert, a tusványosi fesztiválon minden évben van pártpolitikai kerekasztal-beszélgetés: idén kormánypárti oldalról Deutsch Tamás (Fidesz) és Nacsa Lőrinc (KDNP), az ellenzékből pedig Molnár Zsolt (MSZP), Kanász-Nagy Máté (LMP) és Lukács László György (Jobbik) volt ott a csütörtök délutáni beszélgetésen. Nem kapott meghívót a fesztiválra a Tisza Párt mellett a DK, a Mi Hazánk, a Kutyapárt és a Momentum sem.