Magyar Pétert úgy tájékoztatták, migránstábor épül Győr-Moson-Sopron megyében

Magyar Pétert úgy tájékoztatták, migránstábor épül Győr-Moson-Sopron megyében

Magyar Péter (Fotó: Magyar Hang/Ficsor Benedek)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

„Orbán Viktor ismét hazudik. Miközben épp turbó fokozatba kapcsolja a migránsozást, hogy elterelje a figyelmet a magyar gazdaság összeomlásáról, az egészségügyi válsághelyzetről és a MÁV totális széteséséről, a kormány a helyiek információi szerint migránstábort épít a Győr-Moson-Sopron megyei Vitnyéden. A táborban állítólag 500 illegális migránst fognak elhelyezni a katonaság felügyelete mellett” – írja legfrissebb Facebook-bejegyzésében Magyar Péter, a Tisza Párt elnöke. 

„Miniszterelnök úr, elég a félrebeszélésből, elég a hazudozásból, ha önök tényleg meg akarják védeni a magyar határokat, ha tényleg kívül akarják tartani az illegális migránsokat, akkor miért alakítják át a magyar adófizetők pénzén az egykori jó nevű iskolát migráns táborrá? (...) Vitnyéden félnek az emberek és elértéktelenednek az ingatlanok. Önök a propagandájukban azt hirdetik, hogy megvédik a magyarokat az illegális migránsoktól, eközben 2000 embercsempészt engedtek szabadon, titokban migránstábort építenek és évente 60 ezer ázsiai gazdasági migránst hoznak be hazánkba, a magyar emberek biztonságát és megélhetését alárendelve a nagy multinacionális cégek profitszerzésének” – áll a bejegyzésben, amely szerint a Tisza követeli a migráns befogadó táborok építésének leállítását, a magyar iskolák és óvodák átalakítását munkásszállóvá. Követelik továbbá, hogy vonják vissza a kormány azon döntését, amely alapján 60 ezer ázsiai gazdasági migránst telepítenek Magyarországra.