Márki-Zay Péter vezeti a pártjuk EP-listáját

Márki-Zay Péter vezeti a pártjuk EP-listáját

Márki-Zay Péter (Fotó: Malatinszky Dávid)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Márki-Zay Péter vezeti a Mindenki Magyarországa Néppárt európai parlamenti listáját. Tájékoztatásuk szerint a második helyen Szalma Botond kampányfőnök áll, míg a harmadik Bana Tibor, aki korábban a Jobbiknak volt országgyűlési képviselője. A negyedik Putz Anita, Mártély korábbi polgármestere, az ötödik pedig Mellár Tamás közgazdász, aki jelenleg parlamenti képviselőként a Párbeszéd frakciójában ül.

Tisztújítást is tartottak, az elnök továbbra is Márki-Zay Péter. Alelnök maradt Molnár Róbert, Kübekháza polgármestere, Bana Tibor és bekerült ebbe a körbe Szalma Botond is. Kongresszusuk egyúttal elfogadta a párt EP programját, amely az „Ébresztő, Magyarország! – Gyertek velünk a tisztesség útján” címet viseli. Úgy foglalták össze, hogy ez út az igazságos Magyarországhoz, út a testi-lelki egészséghez és a biztonságos jövőbe.