Megkéseltek egy fiatal férfit Pécsen

Megkéseltek egy fiatal férfit Pécsen

Bűncselekmény áldozata lett egy 20 éves férfi Pécsett, 2020. október 31-én. (Fotó: Police.hu)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Késelés áldozata lett egy 20 éves férfi szombaton este Pécsen, az egyik feltételezett elkövetőt már elfogták a rendőrök – ismerteti honlapján a rendőrség.

A Police.hu tájékoztatása szerint a rendőrségre, még október 31-én este, bejelentés érkezett arról, hogy a Buzsáki Imre utca egyik lakásában egy férfit megkéseltek.

A rendőrök a szemle és az elsődleges adatok alapján megállapították, hogy a lakásban egy 54 éves és egy 20 éves férfi tartózkodott, amikor bement hozzájuk két másik férfi és egy nő, és bántalmazták őket. A dulakodás során az egyik támadó egy késsel megszúrta a fiatalabbik férfit, aki a helyszínen életét vesztette. Az idősebbik férfi a bántalmazás során könnyebben megsérült.

A három támadó közül az egyiküket – egy 43 éves helyi férfit – a rendőrök a helyszín közelében elfogták. A másik férfi és élettársa elmenekült a helyszínről, őket keresik a rendőrök.

A Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés elkövetése miatt indított nyomozást.

Frissítés:

Elfogták a szombati pécsi emberölés feltételezett elkövetőit – közölte a rendőrség vasárnap a honlapján. A 23 éves férfit és a 22 éves nőt vasárnap délelőtt fogták el és állították elő a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságon.