Megszólalt az ördög ügyvédje: Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!

Megszólalt az ördög ügyvédje: Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!

Polt Péter újraválasztott legfőbb ügyész eskütétele az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. november 4-én. Az országgyűlés 134 igen szavazattal, 24 ellenében választotta meg a jelöltet, akinek mandátuma decemberben jár le (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kedden – egyébként éppen a szexbotrányába belebukó Borkai Zsolt születésnapján – derült ki, a DK-s Czeglédy Csabát gyanúsítják a hatóságok azzal, hogy ő volt az, aki egy ördög ügyvédje nevű blogon nyilvánosságra hozta a volt fideszes győri polgármester adriai orgiájáról készült felvételeket. Ugyanakkor Czeglédy a 24.hu-nak azt állította: „Lehet, hogy a baloldalon még szimpatikus is lenne, ha kiderülne, hogy én vagyok az ördög ügyvédje, de sajnos ki kell ábrándítanom mindenkit, nem én álltam a Borkait megbuktató blog mögött”.

Az ügyben most reagált az ördög ügyvédjének Facebook-oldala is, ahol azt írták ki: „Fidesz-csicska Polt Péter, nem talált!”.

Érdekesség, hogy az ördög ügyvédje a közösségi oldalán legutóbb áprilisban volt aktív. Akkor azt állította: „(...) összegyűjtöttem az elmúlt egy évben 100 millió forint készpénzt. Ezt az a személy kapja meg, aki segít egyértelmű bizonyítékokkal lebuktatni elsősorban Szijjártó Pétert, Rogán Antalt. De jöhet más fideszes nagykutya is. Orbánra vonatkozó adatoktól sem fogok megijedni.”

Kedden egyébként a Fidesz egykori elszámoltató biztosa, Budai Gyula is megszólalt az ördög ügyvédje ügyében, szerinte Czeglédy nagy bajban van.