Megtalálták Gréczy Zsolt utódját

Megtalálták Gréczy Zsolt utódját

Gréczy Zsolt (Fotó: Gréczy Zsolt Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Megtalálták a Demokratikus Koalíciónál a lemondott Gréczy Zsolt utódját. A párt bejelentette, hogy Varga Zoltán váltja az Országgyűlésben – közölte az MTI.

Az 57 éves Varga Zoltán Debrecenben született, politológusként végzett a Miskolci Egyetemen. Két felnőtt lány édesapja. Varga Zoltán hosszú évek óta részt vesz a helyi közéletben és politikában, 2006 óta a debreceni közgyűlés ellenzéki képviselője. 2014 óta a DK színeiben politizál. A nevét akkor ismerte meg az ország, amikor 2018 januárjában alufóliasisakban szólalt fel a közgyűlésben.

Gréczy Zsolt azt követően mondott le mandátumáról az év végén, hogy intim fényképeket közöltek róla és egy ismeretlen zaklatással vádolt meg. A 2018-as országgyűlési választásokon a párt országos listájáról szerzett parlamenti mandátumot.

A párt a Facebook-oldalán azt is közölte, hogy a mandátumáról lemondott Gréczy Zsolt munkájával továbbra is segíti a Demokratikus Koalíciót.