Hősies küzdelmet vív a magyar hadsereg a baloldali hajlamokkal

Hősies küzdelmet vív a magyar hadsereg a baloldali hajlamokkal

A született jobboldali: íme, Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (Fotó: MTI/Kovács Tamás)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Novemberben mutatják be a TV2-n a honvédséget népszerűsítő S.E.R.E.G. című sorozatot, amelyben Balla Eszter, Kamarás Iván és Csórics Balázs játszanak, és amiben a Magyar Filmadatbázis, vagyis a Mafab oldalán lévő leírás szerint a „baloldali hajlamok és felelősségtudat hiánya” ellen küzdenek majd – szúrta ki a 444.hu.

Pontosabban: a hatrészes sorozat tartalmának leírása szerint az egyik főszereplő, a negyvenes éveiben járó Győrbíró Zsolt (Csórics Balázs) „elsődleges gondja most fia, Marci körül forog, akit baloldali hajlamok és felelősségtudat hiánya jellemez, és aki az ösztöndíj elvesztése miatt elszalasztotta a lehetőséget, hogy orvosi tanulmányokat folytasson”. Emiatt Zsolt, „hogy fegyelemre nevelje fiát, drasztikus lépésre szánja el magát”, és beíratja a pernajadert a hadsereg alapkiképzésére. Vélhetően azzal a szándékkal, hogy majd ott szépen kiirtják belőle a baloldali hajlamokat.

A S.E.R.E.G a Magyar Nemzeti Filmintézet támogatásával és a Magyar Honvédség együttműködésével készült.

Címkék: honvédség, Sereg