Menczer Tamás távozik a külügytől, a Fidesz kommunikációs igazgatója lesz

Menczer Tamás távozik a külügytől, a Fidesz kommunikációs igazgatója lesz

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára a 2021. április 25-én kiadott Facebook-videójában (Forrás: Menczer Tamás Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára veszi át a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatói posztját.

A kormánypárti politikus a Facebook-oldalán szerdán azt írta: államtitkári munkáját befejezi, ugyanakkor a budakörnyéki Pest 2-es választókörzetért a jövőben is mindent meg fog tenni. Menczer Tamás nagy megtiszteltetésnek nevezte, hogy „miniszterelnök úr felkérését elfogadva a jövőben Európa legerősebb és legsikeresebb politikai közösségének, a Fidesz-KDNP-nek a kommunikációs igazgatójaként dolgozhatok”.

A politikus megköszönte elődje, Hollik István munkáját. Úgy fogalmazott: „a régi baloldal (Gyurcsány úr és a többiek) és az új baloldal (árulók, politikai kalandorok) a jövőben is számíthatnak rá”. „A harcot emelt fővel és egyenes háttal meg fogjuk vívni, és a közösségünk erejének köszönhetően meg is fogjuk nyerni!” – írta.

Hollik István 2020 óta volt a Fidesz–KDNP kommunikációs igazgatója, szerdai Facebook-bejegyzése szerint a jövőben országgygűlési képviselő lesz csak.