Mészáros Lőrinc exfelesége Vaszily érdekeltségének adta el tévés cégét

Mészáros Lőrinc exfelesége Vaszily érdekeltségének adta el tévés cégét

Mészárosné Kelemen Beatrix Csilla, az Echo Hungária Tv Zrt. igazgatósági elnöke átveszi a kommunikációs nívódíjat Latorcai Jánostól, az Országgyűlés KDNP-s alelnökétől, a rendezvény fővédnökétől az I. Érték és Minőség Nagydíj Pályázat díjátadóján, a Magyar Gazdaság Ünnepén a Parlamentben 2018. szeptember 11-én. (MTI Fotó: Koszticsák Szilárd)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kelemen Beatrix Csilla tulajdonos döntése alapján a Life Tv-t és Ozone Tv-t működtető Media Vivantis Zrt. eladásra került. A vevő a Progress Media Hungary Kft – idézi az Mfor.hu az új tulajdonos közleményét.

A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy Mészáros Lőrinc exfeleségének televíziós vállalkozása a jövőben egy csapatba került a Fidesz-közeli média-nagyvállalkozó, – Tv2-elnök és Indamedia-társtulajdonos – Vaszily Miklós tavaly alapított cégének többi tévés vállalkozásával. A Vaszily ötven százalékos tulajdonában lévő Progress Media működteti a Pesti Srácok kormánylap csapata által készített Pesti Tv-t is.

A közleményben arról is szó esik, hogy „a Life Tv és az Ozone Tv megvételével évtizedes múlttal, erős branddel és stabil nézőközönséggel rendelkező tematikus tévécsatornákkal bővül a Progress Media televíziós portfóliója, kiegészítve a közéleti tematikájú Pesti Tv-t. Célunk, hogy ezzel az egyedi, főként saját gyártású műsorokra építő televíziós portfólióval a Progress Media a hazai televíziós piac meghatározó szereplőjévé váljon”.