Mfor: Kétmilliós tandíja lehet Orbán Viktor unokájának

Mfor: Kétmilliós tandíja lehet Orbán Viktor unokájának

Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel (k) és férje, Tiborcz István (j) egyházi esküvője a Margit körúti ferences templomban 2013. szeptember 7-én (Fotó: MTI Fotó: Burger Barna)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Évi nagyjából 2 millió forint a tandíj abban az intézményben, ahová a Spanyolországba költözött Orbán Ráhel gyermeke járhat majd – írja az Mfor. A portál az iskola nevét nem osztotta meg, de annyit hozzátett, hogy ezen az összegen felül van még beiratkozási díj, illetve egy letét, amelyet a család elveszít, ha év közben otthagyják az intézményt. Igaz év végén, ha maradnak, akkor visszajár. Ráadásként minden extra foglalkozásért külön kell fizetni, ahogy az étkezési díjra is kérnek plusz összeget.

A Blikk írta meg pénteken, hogy a miniszterelnök lánya a spanyol tengerparton lévő Marbellába tette át a székhelyét. Orbán Ráhel, Tiborcz István és három gyermekük az andalúziai Costa del Sol tengeraparti régióban lakik jelenleg, és állítólag a nagyobbik gyereküket már be is íratták egy nemzetközi magániskolába.

Az Mfor azt is tudni véli, hogy Orbán Viktor lánya és családja Marbella családi házas luxusövezetében szerzett ingatlant. Úgy értesültek a helyi ingatlanpiacon ismeretekkel rendelkező személytől, hogy a Tiborcz István és Orbán Ráhel által megszerzett ingatlan több millió eurót érhet. A cikk egyébként a helyi magyar kolónia az utóbbi időben több olyan taggal bővült, akik korábban a NER-ben kedvezményezettek voltak.