A Blikk szerint állítólag családostul Spanyolországba költözött Orbán Ráhel

A Blikk szerint állítólag családostul Spanyolországba költözött Orbán Ráhel

A marbellai strand (Fotó: Wikipédia)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A Blikk információi szerint a miniszterelnök lánya a spanyol tengerparton lévő Marbellába tette át a székhelyét. Orbán Ráhel, Tiborcz István és három gyermekük az andalúziai Costa del Sol tengeraparti régióban lakik jelenleg, és állítólag a nagyobbik gyereküket már be is íratták egy nemzetközi magániskolába.

A lap idéz Orbán Ráhel zárt Instagram-bejegyzéséből is:

„Hello, Spanyolország! Hello új kihívás! Nagyon izgatottak vagyunk, mert a családunk új élmény elé néz és egy csodálatos helyen kezdhették a gyerekek a tanévet. Az elmúlt 15 évben volt szerencsém rengeteg tapasztalatot gyűjteni külföldön, most a gyermekeimen a sor. Új kultúrát, új nyelvet, új embereket ismerhetnek meg és már most imádják az iskolát.”

A 444 megjegyzi, hogy Orbán Ráhel nyilvános LinkedIn profiljában valóban Marbella van beállítva lakhelyül. És tényleg:

Címkék: Orbán Ráhel

Fizessen elő a Magyar Hangra!

Friss lapszámunk

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Engem már nem lehet betiltani – Magyar Hang-ajánló

Interjú Bródy Jánossal, Orosz Annával, Tóth Gabival, Kemenesi Gáborral és Szakonyi Károllyal. Uradalom állami pénzből a Nyírségben. A Burkáéktól visszakövetelt pénz nyomában. Keresse a friss Magyar Hangot,  Bűvös Szakács-melléklettel!

Hirdetés

Támogasson minket!

Keresés

Csatlakozzon hozzánk Patreonon

Árnyék podcast: Mék Hungary grét agén