Milliárdos lett Rogán Cecília békásmegyeri panelba bejelentett üzleti partnere

Milliárdos lett Rogán Cecília békásmegyeri panelba bejelentett üzleti partnere

Rogán Cecília licenctulajdonos a Magyarország Szépe (Miss World Hungary) szégpségverseny válogatóján a budapesti Flashback Fotóstúdióban 2019. április 28-án (Fotó: MTI/Mohai Balázs)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Öt éve még 30 millió forintos nyereséget termelt, 2019-ben már 170 millió forintot, 2020-ban pedig 1,1 milliárd forintra növelte nyereségét a Magno Studio Kft., amelynek tulajdonosa, Horváth László egy békásmegyeri panellakásba van bejelentve – írta a hvg.hu. A pénzt fel is vették osztalékként.

A cég  – az Átlátszó korábbi cikke szerint – évek óta rendszeresen részesül a kormány propagandaköltéseiből. A Stop Soros kampányból például csaknem 700 millió forintot kaptak, a 2018-as választás előtt pedig majdnem 4 milliárd forintot.

A hvg.hu korábban azt is kiderítette, hogy a Rogán Antal volt feleségéhez, Rogán Cecíliához köthető fitneszrendezvények állami szponzorpénzeit nem a miniszter exnejének cége kapta, hanem szervezőként a Magno Studió Kft.

Arról, hogy miért kapott állami megbízásokat a Magno Studio, Rogánt már 2019-ben is kérdezték, aki arra azt mondta, hogy a magyar kormány összes kampányát egy ügynökség szervezi, ami szabadon választhatja meg, milyen alvállalkozókkal dolgozik. Azt is mondta, ő még sosem járt a cégnél, azt pedig a kérdéses ügynökség tudja megmondani, miért pont ez a céget foglalkoztatják.