Novák Katalin részt vesz egy olyan konferencián, amin Zelenszkij is

Novák Katalin részt vesz egy olyan konferencián, amin Zelenszkij is

Novák Katalin Rigába utazott (Fotó: Novák Katalin / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A lett elnök meghívására Rigába érkezett Novák Katalin, hogy holnap a Három Tenger Csúcstalálkozón képviselje Magyarországot – számolt be közösségi oldalán a köztársasági elnök.

Ma Zolnai Lea főhadnagy volt az egyik pilótánk a Rigába vezető úton. A lett elnök meghívására érkeztem, hogy holnap a...

Közzétette: Novák Katalin – 2022. június 19., vasárnap

– Itt lesz Németország, Lengyelország, Ausztria, Szlovénia, Litvánia, Észtország, Románia és Bulgária elnöke, Horvátország miniszterelnöke, a cseh Szenátus elnöke. Az ukrán elnök videokapcsolaton keresztül csatlakozik majd hozzánk. Természetesen a legfontosabb téma az ukrajnai háború lesz. Én most is a béke mellett szólalok majd fel – ígérte Novák Katalin.

A köztársasági elnök a napokban interjút adott a Telexnek, ebben többek közt arról beszélt, hetente találkozik Orbán Viktor miniszterelnökkel. „Van egy kapu a Sándor-palota és a Karmelita között. Van olyan, hogy a miniszterelnök jön át, van olyan, hogy én megyek”.