Orbán Viktor fociszurkolók közötti körkapcsolással töltötte a vasárnapot – Videó

Orbán Viktor fociszurkolók közötti körkapcsolással töltötte a vasárnapot – Videó

Curtis (Széki Attila) a miniszterelnök videójában.

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Kissé talányos videót töltött fel a miniszterelnök a Facebook-oldalára vasárnap délután. A felvételen a sokak által ismert „Nélküled” című számot éneklik különböző fociklubok szurkolói, illetve ismert, futballhoz kötődő emberek, például a szövetségi kapitány Marco Rossi, illetve Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó, vagy a drogproblémáin immár túllévő celebritás, a rapper Curtis.

A videóban bár nagy tömegben nem, ám egyes esetekben mégis csoportosan is szerepelnek szurkolók, több esetben védőfelszerelés (maszk, kesztyű nélkül). Nem teljesen érthető, hogy mit kíván üzenni az így összevágott felvétellel a miniszterelnök. Az Ismerős Arcok dalát, és annak mondanivalóját nyilván sokan ismerik, azt nem szükséges magyarázni, de hogy a sok szurkoló közötti körkapcsolásnak mi az értelme, az egyelőre rejtély. Főleg, hogy Orbán Viktor videójának szereplői több esetben nem mutatnak túl jó példát azzal, hogy összeverődnek dalolni. Teszik mindezt a korlátozási tilalmat bevezető kormány első emberének videójában.

Mivel újpesti és Fradi-szurkolók egyaránt szerepelnek a videóban egymás után, talán az lehet az üzenet, hogy a két ősellenség csapat huligánjai megbékélnek egymással, tekintettel arra, hogy most nem mehetnek ki az utcára összeverni egymást.

https://www.facebook.com/orbanviktor/videos/202383047878813/?v=202383047878813