Orbán Viktor ismét nem tett félre semmit

Orbán Viktor ismét nem tett félre semmit

Orbán Viktor miniszterelnök a Karmelita kolostor erkélyén (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Az elmúlt egy évben sem nőtt Orbán Viktor megtakarítása a vagyonnyilatkozata szerint. A képviselők a hét közepéig adták le a saját és velük egy háztartásban élők nyilatkozatát, Hargitai János mentelmi bizottsági elnök szerint mindenkinek sikerült leadnia időben.

A miniszterelnök a nyilatkozata szerint az elmúlt egy évben semmit nem tett félre, nincs megtakarítása, autója, egyéb járműve, tulajdonrésze cégben. Kormányfői és képviselői tiszteletdíján kívül egyéb juttatást, ajándékot nem tüntetett fel. Felerészben tulajdonosa XII. kerületi házuknak, továbbá ő birtokolja a felcsúti házát. Orbánnal és Lévai Anikóval egy háztartásban már csak Flóra lányuk él.

A kormányfő legutóbbi, januári vagyonnyilatkozata sem jelzett megtakarítást, és már tartozást sem, miután feleségével kifizették a 2002-ben felvett jelzáloghitel utolsó részletét.

A képviselői tiszteletdíjak egyébként március 1-jétől nőttek.