Orbán Viktor kimondta

Orbán Viktor kimondta

Orbán Viktor és Szentkirályi Alexandra (Fotó: Orbán Viktor Facebook-oldala)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Budapesten változás kell! Sok siker, Alexandra! – ezt posztolta Orbán Viktor miniszterelnök szerda délután a Facebook-oldalán, mindehhez pedig egy Szentkirályi Alxandrával közös fotót publikált.

Azt március 14-én jelentette be a Fidesz budapesti választmánya, hogy egyhangú döntéssel Szentkirályi Alexandrát javasolja a Fidesz-KDNP-szövetség főpolgármester-jelöltjének, a kormányszóvivő pedig jelete, hogy elfogadta azt. Orbán Viktor azonban mindeddig egyszer sem mondta ki, hogy Szentkirályi a Fidesz jelöltje, legutóbb pénteki rádióinterjújában is csak arról beszélt, hogy reméli olyan főpolgármestert választanak, aki gátat vet a pénz szétfolyásának, és ki kell tenni a Gyurcsány-féle embereket.

Többen egyébként azt valószínűsítik, hogy végül vissza is fog lépni Szentkirályi (akit egyébként a harmadik helyre mérnek csak a közvéleménykutatók) és Vitézy Dávid lesz Karácsony Gergely ellenfele.