Ötezer példányt vett a KDNP Semjén Zsolt könyvéből

Ötezer példányt vett a KDNP Semjén Zsolt könyvéből

Orbán Viktor és Semjén Zsolt a parlament ülésén 2024. február 26-án (Fotó: Magyar Hang/Beliczay László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Ötezer példányt rendelt a KDNP a párt elnöke, Semjén Zsolt című könyvéből bruttó 8,8 millió forintért – számolt be róla a 444.hu. A józan ész ellenforradalma című kiadványt a párt belső célokra, ajándékozásra és terjesztésre szánja.

„Amikor a liberalizmus cégére alatt ellentmondást nem tűrő véleményterror fenyeget, ahol a politikai korrektség jelszavával még azt is megszabják, hogy mit mondhatok és mit nem, akkor nyilvánvaló, hogy erre az antropológiai, szexuális, kulturális „forradalomra” csak egy válasz adható: az ellenforradalom. A téboly forradalmával szemben józan ész ellenforradalma!” – idézi a portál a kiadvány ajánlószövegét. 

A könyvben egyébként a pártelnök különféle nyilvános megszólalásainak válogatása olvasható. A témák között szerepel például a pride, valamint az orosz-ukrán háború, de fotók találhatók benne a 2024-es Békemenetről is. A 444 szerint az alkotás egyébként ingyenesen elérhető online, míg arra nincs utalás, hogy kereskedelmi forgalomban kapható lenne. A KDNP darabonként bruttó 1800 forintot fizetett érte.

A kötet az Antológia Kiadó gondozásában jelent meg, ami a fideszes Lezsák Sándorhoz kötődő lakiteleki Népfőiskola Alapítvány tulajdonában áll. A 444 cikke megjegyzi, hogy a kiadó gazdálkodása szerény, és igen rosszul sikerült a tavalyi éve. A korábbinál alacsonyabb, 58 millió forintos árbevételt ért el, 2023-at 1,3 millió forintos veszteséggel zárta.