Pottyondy Edina: Magyar Péter hangfelvétele leleplezte, hogy a szörny a magyar állam

Pottyondy Edina: Magyar Péter hangfelvétele leleplezte, hogy a szörny a magyar állam

Pottyondy Edina (Fotó: Youtube)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Varga Judit politikai céllal használja személyes traumáját és ami a szemünk előtt zajlik, az egy tragédia. De még ez is eltörpül amellett, amit Magyar Péter hangfelvétele leleplez: a szörny a magyar állam. Lehet sajnálni a három gyereket, lehet sajnálni a bántalmazott asszonyt, lehet sajnálni a hamis vádakkal szembesülő férfit. Lehet választani ízlés szerint. De, mindenek előtt sajnálni kell azt a sok száz szerencsétlen gyereket, akiket utcára tettek a végrehajtók. Akiket megerőszakoltak a bicskei predatorok, és azt a sok tízezer gyereket, akik nem kapnak rendes egészségügyet, oktatást, vagy védelmet a családon belüli bántalmazástól. Mert a magyar kormány bűnszervezetként működik és leépít mindent, amiből nincs haszna. Erre a rendszerre atomot kell dobni – fejtette ki legutóbbi videójában Pottyondy Edina.

Az influenszer, humorista szerint a Magyar Péter által kedden nyilvánosságra hozott hangfelvétel egy vádbeszéd a magyar kormány ellen, amit Magyarország akkori igazságügyi minisztere fogalmazott meg, és „maffiának, fehérgalléros bűnözők, szarházi gazemberek galerijének írta le a kormányt”. Kitért a Varga Judit Facebook-oldalán közzétett válaszokra is, azt mondta, nem vonja kétségbe, hogy Vargát bántalmazták, és nagyon rossz volt látni a sok röhögős emojit az egykori miniszter bejegyzése alatt.

Felidézte: Az Origó azzal a címmel hozta le Varga Judit Facebook-posztját, hogy „Övcsattal ütötte, rendszeresen verte Varga Juditot a zsaroló Magyar Péter". Pottyondy ennek kapcsán megjegyezte, soha nem látja ezt a nővédő ügybuzgalmat, ha a lúgos orvosról, a vak komondorrol, vagy a feleségét bántalmazó Curtisről van szó, akivel nemrég közös fotót osztott meg Orbán Viktor. – Lehet, hogy Magyar Péter rossz ember. De, ami nála lehetőség, az Rogán Antalnál, Varga Juditnál, Polt Péternél és Orbán Viktornál tény. Ők asszisztáltak a kegyelmi- és a végrehajtómaffiához. Ők azok, akik a közéletet telebuzizták, telepedofilozták, tele asszonyverőzték, tele hazaárulózták. Ők hozzák ki az állatot a tömegből. Ha valakik, akkor ők biztosan bántalmazók – fogalmazott.

Pottyondy Edina kitért a hangfelvétel készítésének körülményeire is: „Normális dolog felvételt készíteni, miközben otthon beszélgetsz a pároddal? Nagyon nem, szótári definíciója a válási bosszúpornónak. Viszont ha a fideszes arisztokrácia kontextusában vizsgáljuk a kérdést, akkor úgy kell feltenni, hogy normális dolog-e felvételt készíteni, miközben otthon beszélgetsz a pároddal? Aki Rogán Antallal intézteti a válását, aki el akarja tőled venni a gyerekeidet, akiről tudod, hogy rendőrségi jelentéseket, ügyészségi dokumentumokat hamisít. Aki résztvevője a Pegasus-botránynak, bűnözők szabadon engedésének, a jogállam lebontásának” – fejtette ki az influenszer, akinek legújabb videóját a publikálás óta eltelt három órában 86 ezren tekintették meg.