Puzsér Róbert elárulta, hogy elindul-e a jövő évi főpolgármester-választáson

Puzsér Róbert elárulta, hogy elindul-e a jövő évi főpolgármester-választáson

Puzsér Róbert (Fotó: Végh László/Magyar Hang)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem fogok elindulni a főpolgármester–választáson, más terveim vannak – jelentette ki Kompország című műsorunkban Puzsér Róbert publicista, kritikus. – Őszintén: melyik második rész jobb, mint az első? Jó, van néhány olyan, de én nem akarom legyártani a második részt. Az első jól sikerült, ezt itt le kell zárni – érvelt döntése mellett.

Arra a kérdésre, hogy miért érezte sikeresnek a 2019-ben elért eredményt, amikor a 3. helyet szerezte meg Karácsony Gergely és Tarlós István mögött 4,46 százalékkal, azt mondta: Szemernyi esélyem sem volt rá, hogy főpolgármester legyek, ezzel természetesen tisztában voltam végig. Viszont a célomat elértem: az üzeneteimet, a Sétáló Budapest koncepcióját sok emberhez el tudtam juttatni.

Puzsér nem hiszi, hogy az, ha most elérne 2, vagy akár 12 százalékot a főpolgármester–választáson, lényegében változtatna Budapest és a fővárosiak helyzetén. Szerinte Karácsony Gergely vezetése alatt rosszabb lett a helyzet Budapesten, mint Tarlós idején, de a fővárosiaknak ez nem fáj. – Akkor nekem fájjon? Fáj, de nem akarok Don Quijote–ként újra nekirontani a szélmalomnak. Én vigyek dézsában fényt az ablaktalan házba? – mondta.

Puzsér Róbert további terveiről hallhat majd Kompország című műsorunkban, ami pénteken 20 órától lesz elérhető a Magyar Hang Youtube–csatornáján.

Címkék: Puzsér Róbert