Razziázik a NAV az újszentiváni polgármesteri hivatal épületénél

Razziázik a NAV az újszentiváni polgármesteri hivatal épületénél

Újszentiváni NAV-razzia (Képernyőfelvétel: Szabó Bálint / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Csütörtök reggel a NAV nyomozói megszállták az újszentiváni polgármesteri hivatal épületét, a hivatalt hermetikusan lezárták – állított Szabó Bálint szegedi politikus, aki élőben jelentkezett be közösségi oldalán a helyszínről. A videón valóban láthatóak a NAV munkatársai. Szabó szerint a polgármesteri hivatal mellett ezen a címen volt bejegyezve a SZEVIÉP-vezérek érdekeltségébe tartozó számos szegedi kötődésű cég.

Arról, hogy pontosan mi történik Újszentivánon, a Magyar Hang megkérdezte a NAV-ot is. Telefonon annyit mondtak nekünk, írásban kérik kérdéseinket. Lapunk ezeket el is küldte, amint a NAV válaszait megkapjuk, beszámolunk róla.

Bár még nem tudni, mi az oka a NAV látogatásának, az tény, Újszentivánon történtek különös események az elmúlt időszakban, például Putnik Lázár polgármester fiktíven jelentett be közmunkásokat.

Frissítés: 

Válaszolt az adóhatóság lapunk kérdésére, eszerint „folyamatban lévő ügyről a NAV nem hozhat nyilvánosságra részleteket”.