Súlyosan kritikus állapotban van Bányai Gábor fideszes képviselő, továbbra is lélegeztetőgépen tartják

Súlyosan kritikus állapotban van Bányai Gábor fideszes képviselő, továbbra is lélegeztetőgépen tartják

Fotó: Bányai Gábor országgyűlési képviselő/Facebook

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– Édesapánk állapota a korábbi gyors javulást követően a hét elején negatív irányba fordult. Az állapota jelenleg súlyosan kritikus, továbbra is lélegeztetőgépen és altatásban tartják – erről írt Bányai Gábor fideszes parlamenti képviselő családja közleményben, pénteken a politikus közösségi oldalán.

A Bányai Család Közleménye:

Kedves Barátaink, Ismerőseink, Rokonaink!

Édesapánk állapota a korábbi gyors...

Közzétette: Bányai Gábor országgyűlési képviselő – 2021. március 12., péntek

Hozzátették: A Kiskunhalasi Mobil Járványkórház kiváló orvosai és ápolói mindent megtesznek, hogy a súlyos állapotban lévő betegek életét megmentsék. – Tudjuk, hogy Édesapánk is a legjobb kezekben van. Az elmúlt hetekben rengeteg szeretetet, aggódást és imát kaptunk Önöktől, amelyet hálásan köszönünk. Kérünk mindenkit, hogy ne adja fel a reményt, mert tudjuk, hogy Apa szervezete folyamatosan harcol a vírus ellen. Egyszer már gyógyulásnak indult, ezúttal is sikerülni fog! Nem lehet elégszer megköszönni, de ezúton is köszönjük a Kiskunhalasi Mobil Járványkórház orvosainak, ápolóinak a hihetetlen erőfeszítését, amit nap, mint nap tesznek a betegekért! Hálás szívvel gondolunk rájuk! Ne add fel Apa, várunk haza! Nagyon szeretünk! – zárult bejegyzésük.

Az 51 éves Bányai Gáborról még február 24-én derült ki, a koronavírus miatt kórházba kellett mennie, majd rá három napra érkezett a hír: lélegeztetőgépre került.