Szívtelen rendőrök ébresztették fel édesded álmából a nehéz munkában megfáradt betörőt

Szívtelen rendőrök ébresztették fel édesded álmából a nehéz munkában megfáradt betörőt

Fotó: MGM

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A budapesti nyomozók őrizetbe vettek egy férfit, aki egy családi házból akart lopni, de a hálószobában elnyomta az álom, írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok alapján B. László 2021. december 20-án este a XIII. kerületben bejutott egy családi ház udvarára, majd a konyhaablakot betörte és azon át bemászott a házba. Egy táskába különféle műszaki cikkeket - számítógépeket, kábeleket és monitort - pakolt össze, mellé pedig odakészített egy okostévét is. A pakolásban elfáradt, és a hálószobában lefeküdt aludni.

A hazatérő tulajdonost nagy meglepetés érte, amikor meglátta a házban lévő felfordulást és az ágyán fekvő ismeretlen férfit. Rendőrt hívott, akik felébresztették, majd elfogták a betolakodót.

A XIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói lopás bűntett kísérlete miatt hallgatták ki a 47 éves férfit, aki elismerte tettét. Elmondása szerint nyugtatókat vett be, ezért aludhatott el. Az angyalföldi rendőrök B. Lászlót őrizetbe vették.

 

Címkék: betörés