Toroczkai László: A Kutyapárt elnöke magyarellenes, a turulszoborért elmegyek a falig

Toroczkai László: A Kutyapárt elnöke magyarellenes, a turulszoborért elmegyek a falig

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Nem támogatom, hogy népszavazás döntsön arról, hol legyen a turulszobor, az ugyanis a nemzetünk szimbóluma, amelynek mindenhol helye van – mondta Kompország című műsorunkban Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke. A politikus leszögezte: a szobor nem II. világháborús emlékmű, már a neveket is leszedték róla, pusztán egy nemzeti szimbólum, amit ők meg fognak védeni, ha kell, elmennek a falig. – Abba a szoborparkba akarja elvitetni a turult az erősen magyarellenes és az SZDSZ szellemi örökösének tekinthető Kovács Gergely, ahová a kommunista diktatúra ledöntött jelképeit vitték. Ezt nem fogjuk hagyni –  jelentette ki. Arról is beszélt, hogy kapott olyan hozzászólást is az egyik közösségi platformon a témához, amelyikben egy közismert ember azt írta, kotródjon Budapestről és vigye magával Ásotthalomra a turult is. Erre úgy reagált: „én Budapesten is itthon vagyok, Budapest pedig minden magyaré, nem csak azoké, akik itt élnek”.

Az izraeli-palesztin konfliktus kapcsán leszögezte: a magyar kormány Izrael legfőbb szövetségesét, az amerikai elnököt is előzve még mindig nem akarja észrevenni, hogy ártatlan gyerekek ezreit ölik meg Gázában.

• Mi az álláspontja az orosz ukrán háborúról?
• Mekkora kárt okozott nekik Magyar Péter?
• Milyen intézkedést hoznának a magyar termelők és KKV-k védelmében, és miért látogatott az Öböl-menti országokba?
• Milyen ötleteket lopott tőlük a Fidesz és mit Magyar Péter?