Pottyondy Edina két elméletet állított fel a NER-etnekek kapcsán

Pottyondy Edina két elméletet állított fel a NER-etnekek kapcsán

Pottyondy Edina az influenszerek által a gyermekvédelem érdekében szervezett tüntetésen, a Hősök terén (Fotó: Magyar Hang/Végh László)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Bese Gergő ügye kapcsán két elméletről beszélt legújabb Youtube-videójában Pottyondy Edina. Az influenszer szerint felvetődik, miként tudná a Fidesz végre kiszűrni a „NER-etnekeket”, ennek kapcsán pedig Szijjártó-sejtésről és Semjén-hipotézisről kell szerinte beszélni.

Az influenszer a Szijjártó-sejtést úgy foglalta össze: „Orbán tudatosan keresi a súlyos belső konfliktusokkal terhelt embereket, a lelki roncsokat, akiknek nincs belső integritásuk”. Szerinte amikor az ilyen emberek hibáznak, akkor nem korrigálnak, hanem reflexből, szégyenérzet nélkül tagadnak egy életen át, és kezdenek másokat sározni olyan bűnökkel, amiket ők követtek el. Pottyondy szerint az ilyen emberek zsarolhatók, gyakorlott hazudozók és bármit megtesznek, hogy a titkaik ne lássanak napvilágot. Elmondása szerint Joker is így gyűjtött alvezéreket valamelyik Batman-képregényben.

Pottyondy Edina megemlítette továbbá a Semjén-hipotézist, amely szerint viszont semmi szükség Orbán Viktorra. Eszerint ugyanis „a romlott, cinikus és hazug rendszer vonzza azokat, akik szívből azonosulni tudnak azzal a politikával, ami magyart mond, de oroszt ért alatta. Ami nemet mond a migránsokra, akik nem vehetik el a magyarok munkáját, miközben százezerszám telepít be vendégmunkásokat, és éppen új letelepedésikötvény-programot indít. Ami gyermekvédelemről papol, miközben kiengedi a börtönből azokat, akik bántották a gyerekeket.”

Az influenszer azzal zárt, hogy „először Balog püspök, most Bese atya. 2026-ig van másfél év, és még a B betűnél tart a névsorolvasás”. Pottyondy szerint „ez történik, amikor valaki bort iszik, meleg-titokgruppenezik és közben Fideszt prédikál.”