Ungár Péter: Mondjon le Walter Katalin BKK-vezér!

Ungár Péter: Mondjon le Walter Katalin BKK-vezér!

Ungár Péter, az LMP társelnöke (Forrás: Ungár Péter/Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Walter Katalin BKK vezérigazgató lemondását követeli Ungár Péter, az LMP társelnöke – derült ki a politikus péntek reggeli posztjából.

Ezt azzal indokolta, hogy Walter egy csütörtöki háttérbeszélgetésen többek közt azt mondta, hogy azért nem egyeztették a járatritkítást a budapesti utasokkal, mert az olyan lenne, mintha „hálaadás előtt megkérdeznék a pulykát, hogy mi legyen vele”. – Az amerikai hagyomány szerint a pulykát megölik és megeszik hálaadás napján. Kétféle BKK vezér mond ilyet a budapesti közlekedőkről: aki beadta a lemondását, és aki éppen úton van beadni a lemondását. Minden egyes perc, amíg egy ilyen embert hivatalban tart Karácsony Gergely azt bizonyítja, hogy nem zöld, hanem a legradikálisabb és ellenszenvesebb neoliberális hagyomány képviselője. Mindegy egyes perc, amíg egy ilyen embert hivatalban tart Karácsony Gergely, azt bizonyítja, hogy nem ura annak, ami a saját csapatában történik és nem alkalmas városvezetőnek – állította Ungár. 

Hozzátette: azok a pártok, amelyek pedig magukat baloldalinak tartják, de ezek után is kiállnak Walter Katalin mellett, minden hitelességüket elvesztik. 

Arról, hogy még miről volt szó az említett háttérbeszélgetésen, itt olvasható a Magyar Hang beszámolója. 

Címkék: Walter Katalin