Választás 2022: adománygyűjtést indítanak a kétfarkúak

Választás 2022: adománygyűjtést indítanak a kétfarkúak

Magyar Kétfarkú Kutya Párt (Fotó: Magyar Kétfarkú Kutya Párt / Facebook)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

– BREAKING! Észrevettük, hogy választás lesz, mi meg elköltöttük a pénzünket városfelújításokra – erről írt közösségi oldalán szombaton a Magyar Kétfarkú Kutya Párt.

– Már biztosan hallottátok, hogy idén megnyerjük a választásokat. Előtte szokás szerint szeretnénk szétosztogatni legalább 250 millió forintnyi kampánytámogatást a Rózsa Sándor Kampánypénztékozló Alap révén. Ahhoz, hogy nyerjünk, és hogy előtte megkapjuk a szétosztható összeget, el is kell indulnunk legalább 71 körzetben. Ehhez kell az a rengeteg aláírás, hogy fent legyen a kutyás logó a szavazólapon. Viszont itt jön a DE: elfelejtettük, hogy idén lesznek a választások. Azt hittük, legközelebb csak 2500-ban, és elköltöttük a rendszeres támogatásunk nagy részét városfelújításra meg egyéb társadalmi projektekre. – Az ajánlásgyűjtő kampányhoz viszont szükségünk lesz pultokra, szórólapokra, plakátokra, matricákra, kétfarkú kutya szőrre, sorospénzre és egyéb kampányeszközökre – például a hideg elleni harchoz – fejtették ki.

A párt szerint pár millió forintra lesz szükségük, aki segítene, az ide kattintva teheti meg. – Nagyon köszi, ha segítesz! Minden tizedik adományozót tiszteletbeli oligarchának minősítünk majd, minden századik államtitkár lehet, és minden ezredik meghívhat minket vacsorára – tették hozzá.

Nem a kétfarkúak az egyetlenek, akik adománygyűjtést indítottak, így tett egy különös levél kíséretében Márki-Zay Péter is, de Orbán Viktor is.