Világsztárral fotózkodott Tarlós István

Világsztárral fotózkodott Tarlós István

Tarlós István főpolgármester (k) kezet fog a Fővárosi Választási Bizottság megválasztott tagjaival a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülésén 2019. augusztus 28-án. MTI/Szigetváry Zsolt

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Hivatalában fogadta a Budapesten forgató világsztárt, Scarlett Johanssont Tarlós István főpolgármester és helyettese, Szalay-Bobrovniczky Alexandra. A hírről a központi médiaholdinghoz – a Közép-európai Sajtó és Média Alapítványhoz (Kesmához) – tartozó Bors számolt be.

Egy ehhez hasonló találkozó teljesen természetes is lehet, a mostaninak az ad érdekes élt, hogy már csak három hét van hátra az önkormányzati választásokig. Ráadásul megoszlanak a különféle közvélemény-kutatók mérései arról, hogy az ellenzéki pártok által támogatott Karácsony Gergely mennyire képes megközelíteni az egyébként minden felmérésben vezető Tarlós Istvánt.

A cikk egyébként azt írta, hogy Scarlett Johannssonnak sikerült a forgatás alatt két napot szakítania arra, hogy megismerkedjen a várossal. Az egyik célpont, már csak a kislánya miatt is, az állatkert volt.

A beszámoló szerint a színésznő szóba hozta a főpolgármesternek, mennyire felkapott Budapest a filmesek körében, és milyen sok mozit forgatnak nálunk. Tarlós Istvántól pedig azt tudta meg, hogy nemcsak a filmesek szeretik a várost, hanem a turisták is, hiszen 2019-ben Európa legjobb úti céljának választották Budapestet.

A találkozó végén Tarlós István virággal köszöntötte vendégeit, sőt még egy különleges ajándékkal is kedveskedett: 3 ezüstérmét adott át. Az egyiken a Hősök tere, a másikon a Halászbástya, a harmadikon a Budai Várpalota látható, a hátoldalukon Budapest címerével.