Vitályos Eszter nyugtatta a dühös kormánypárti szavazót

Vitályos Eszter nyugtatta a dühös kormánypárti szavazót

A kormánypártok rendezvénye a Millenárison (Fotó: A Magyar Hang olvasója)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

Vitályos Eszter kormányszóvivő nyugtatott meg egy kormánypárti szavazót, akit feldühített egy táblás ellentüntető a Millenárison. Orbán Viktor tartotta itt október 23-ai beszédét, a rendezvényre történő bejutás pedig kifejezetten bonyolult volt, így a demonstrálóknak sem volt egyszerű dolguk. Lapunk publicistája, Puzsér Róbert és több társa azért felbukkant egy molinóval, melyen az volt olvasható: „Angyal István, Mansfeld Péter és Tóth Ilona életét senki nem dobta oda. Hősiesen és önként áldozták fel magukat a szabadságért. Tiszteletet a mártíroknak! Le az orosz szövetséggel!” Puzsér viszont hiába vitatkozott a rendőrökkel és a szervezőkkel is, nem engedték be őket.

A feszültség viszont a 444 videója szerint egy kartontáblát tartó fiatalemberrel szemben tört ki, több kormánypárti szavazó is megpróbálta elvenni tőle a táblát, melyen az Orbán-rezsim szolgáit emlegette. Egy idősebb férfi kifejezetten ideges lett, ám épp ekkor bukkant fel Vitályos Eszter is, aki előbb szavakkal igyekezett csillapítani, majd oda is állt a férfi elő. A politikus azt kérte a férfitól, hogy nyugodjon meg, majd hozzátette, arra megy ki a játék, hogy ő ideges legyen. Nyugodjon meg, hagyja abba – kérte Vitályos a férfit, majd továbbállt. Az indulatok azért nem csillapodtak, az ellentüntető pedig a 444-nek elmondta, magánszemélyként jött ki demonstrálni, és azt is elképzelhetőnek tartja, hogy akár 2026-ban megbukjon a rendszer.