Volt LMP-s, ma már fideszes jelölt nyert a budakeszi időközi választáson

Volt LMP-s, ma már fideszes jelölt nyert a budakeszi időközi választáson

Ligetiné Komáromi Gabriella (Fotó: Ligetiné Komáromi Gabriella)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A kormánypárt jelöltje, Ligetiné Komáromi Gabriella nyerte a budakeszi időközi választáson, így ő dolgozhat a továbbiakban önkormányzati képviselőként  – derült ki a Nemzeti Választási Iroda összesítéséből vasárnap este. Míg Ligetinére a szavazók 52,86 százaléka voksolt, addig a második legjobb eredményt a független Tömösi Attila érte el (40,38 százalék). A Telex cikke szerint, azért volt szükség időközi választásra, mert a fideszes Balázs Ádám lemondott.

Ligetiné még 2014-ben LMP-sként szerzett mandátumot. Ám mint az az azóta megszűnt Azonnali akkor megírta, 2019-ben igen gyorsan lecserélte az ellenzéki pártok a kormánypártra. A politikus ugyanis 2019 augusztusában lépett ki az LMP-ből, majd egy hónap sem telt el, már ki is derült: a Fidesz színeiben indul az önkormányzati választáson képviselőjelöltként. Akkor viszont még nem sikerült nyernie.