A négy legismertebb japán karóra márka (x)

A négy legismertebb japán karóra márka (x)

Támogassa a Magyar Hangot!

Legyen Ön is előfizetőnk, rendelje házhoz a Magyar Hangot! Ha más módon támogatná a lapot ebben a nehéz helyzetben, azt is megteheti (PayPal és bankkártya is)! Köszönjük! ELŐFIZETEK

A japán órák Európába csak a 80-as években törtek be, ekkor azonban olyan erővel, hogy szinte megkérdőjeleződött az akkori óramárkák további sorsa is. Pedig a japán gyártók is hosszú múlttal rendelkeznek, és folyamatosan igyekeztek eljuttatni termékeiket a világ minden részére. Az áttörés azonban a kvarcórák megjelenésével történt meg, így ezek a remek és pontos órák a legszélesebb vásárlóközönséghez is eljuthattak.

A japán órák megbízhatóak és tartósak

Nem véletlen, hogy ilyen gyorsan megszerették az emberek a japán órákat, hiszen számtalan márka, például a Velekey Ékszervilág webáruház Citizen karórái olyan esztétikai élményt nyújtanak, amelyre minden ember vágyik. Az esztétika mellett azonban a belbecs is kimagasló, így mindenképpen érdemes beruházni ezekbe a vekkerekbe, melyekből most megnézzük, melyik a négy legkedveltebb és legismertebb márka.

A Casio

Nem meglepő, hogy az egyik legismertebb japán márka a Casio. Legnagyobb előnye, hogy a kiváló minőség remek árral is jár, ezért könnyen megvásárolható bárki számára. Nem csupán a karórák piacán, de más elektronikai szegmensben is kifogástalan minőségű termékek jellemzik, ismerhetjük a számológépeit, szintetizátorait, egyéb termékeit, melyek szinte végigkísérik életünket, hiszen elemcserén kívül más törődést nem igényelnek.

Az Orient

A mechanikus és a kvarcórák mestere az Orient, ahol kiemelten ügyelnek az árképzésre. Ma is szem előtt tartják az alapítók azon törekvéseit, hogy kiemelkedő minőségű órákat kell készíteni, az emberek számára megfizethető áron. Így ugyanis bárki megtapasztalhatja az Orient-élményt, mivel rengeteg modellből lehet válogatni. Nem mellesleg az összes alkatrészt saját maguk gyártják.

A Seiko

Teljesen természetes, hogy a Seiko benne van a 4 legjobb japán márkában, hiszen nemcsak az órák színvonala első osztályú, de egy presztízst jelentő brandről is beszélhetünk. Ezt annak köszönheti, hogy nagyon széles választékkal rendelkezik kollekciók terén, amelyek árban is igen jelentősen eltérnek egymástól. A legolcsóbb Seiko modellek egy átlagember számára is elérhetőek, azonban a legtöbb kollekció már komolyabb befektetést igényel.

A Citizen

Méltán szerepel a Citizen a TOP4-ben, mivel termékei kimagaslóak, innovatívak és egyedi műszaki megoldásokat tartalmaznak. Számtalan újításban elsők voltak, például a vízállóságban, az ütésállóságban, de ők mutatták be a világ legvékonyabb óráját, vagy használtak napelemet és rádiójel-vezérlést.

Legújabb kutatásaik is a működés egyszerűsítésére és innovatív megoldására irányultak, így kifejlesztették a testhőmérséklet és a környezet hőmérsékletének különbségéből energiát nyerő működést. Látható, hogy milyen egyedi és különleges márkáról van szó, ezért, ha teheted, vásárolj Citizent, melyet már egészen kedvező ártól megtehetsz!

A japán óramárkák méltó helyükön vannak, hiszen világszerte ismertek és kedveltek. A fenti márkák pedig külön figyelmet érdemelnek, mivel megbízhatóak, változatosak, remek minőségűek és bármilyen alkalommal viselhetőek.